Begge 29er besætninger fra BSS Ungdom er blevet optaget på Dansk Sejlunions Talenthold 2012.

BSS Ungdom 29er besætningerne Nicoline & Andreas og Filip & Mathias er blevet optaget på Dansk Sejlunions Talenthold 2012.

Optagelsen sker på baggrund af seriøst arbejde, deres indstilling til sejlads og kapsejladsresultaterne som de har vist gennem 2011 sæsonnen.

I efterårsferien holdt Dansk Sejlunion træningslejr for ungdomslandshold og talenthold på Oure Sport & Performance for ungdomsjoller. Træningslejren spillede en væsentlig rolle for hvem der ville blive optaget på ungdomlandshold og talenthold. Filip & Mathias deltog i den intense træningslejr, som var ledet af kraftcenter trænere og olympiske kandidater. Foruden sejladsen havde træningslejren fokus på fysisk træning og fysiske test.

Efterfølgende blev også Nicoline & Andreas, der var forhindret i at deltage på Oure, opfordret af Dansk Sejlunion til at søge ind på talentholdet.

Optagelsen betyder at sejlerne skal tilknyttes til Yachtklubben Furesøens 29er Talentcenter, hvor de vil modtage træning. Sejlerne har de seneste år deltaget i 29er vintræningen på Furesøen, og er godt bekendte med forholdene. De vil fortsat være sejlere i BSS og stille til kapsejlads for BSS. Gennem Talentcentret vil de modtage ekstra træning. De vil få tilbudt uddannelse gennem Dansk Sejlunion, samt mulighed for at følge Team Danmark tilpasset ungdomsuddannelser.

Det er første gang gang at sejlere fra BSS Ungdom optages på Dansk Sejlunions Talenthold, og er et af resultaterne af det seriøse og langsigtede ungdomsarbejde i BSS.

Læs mere op optagelseskriterier på Dansk Sejlunions hjemmeside