Sejlsporten er i fremgang! Onsdag den 17. august havde BSS Ungdom 21 sejlere på vandet i 18 joller. Det er det største antal i mange år.

optier_ved_slaebestedetAugust er et godt tidspunkt at begynde til sejlads, fordi vandet stadig har badevandstemperatur. Selv om vi har teoriundervisning i april, kan man sagtens begynde i optimistjollen efter sommerferien og det har foreløbig fem nye sejlere gjort i den seneste uge. BSS Ungdom har således budt velkommen til Johan, Luca, Emil, Thomas og Marie Louise. De udgør sammen med Kathrine, Maria, Clara og Victoria det største antal optimister, BSS Ungdom har haft i mindst seks år.

Fastholdelsen af de store sejlere i nye jolletyper som RS Feva, 29er, Europa og ikke mindst de tre nye RS Terajoller, gør at vi kan mønstre 21 sejlere på vandet en almindelig onsdag i august. Og så var der endda tre sejlere, der ikke kunne deltage...

I BSS Ungdoms strategiplan for 2009-2012 er målsætningen at nå op på de 30 sejlere, vores faciliteter har kapacitet til. Vi har i sæsonen haft en jævn tilgang før sommerferien og med fem nye sejlere efter sommerferien er vi godt på vej til at nå målet. Der er stadig plads, hvis du kender en dreng eller pige, der brænder for at sejle. Hvis man ikke er helt sikker på, om sejlsport er det rigtige, er man mere end velkommen til at komme og se på. Vi sejler hver onsdag i august kl. 18 og hver lørdag i september kl. 10.

Sejlsport er sejt!