Onsdag aften ankom de sidste til Carnac, og dermed er alle deltagere og både fra BSS Ungdom samlet.
Turen til Carnac er gået planmæssigt for alle.

Torsdag blev bådene rigget til på området for danske både på havnen i Carnac. På grund af tidevandet er havnen udelukkende en jollehavn. Pladsen er fyldt med joller af forskellige typer. Især bemærker man at der er mange katamaraner i forhold til hvad man ser i Danmark. Men Feva og Tera jollerne der skal deltage i VM sætter også sit præg på området, og der kommer hele tiden flere både til. Nogle af de andre danske både er kommet, men alle er ikke på havnen endnu. Der er kommet både fra Sverige, Italien og England. På jollepladsen står 22 nye Feva og 15 nye Tera joller, som er udlejningsbåde til dem der ikke har transporteret deres egne joller til Frankrig.

Havnen summer af liv, for der er en meget stor sejlerskole på havnen. Det bevirker også at der er mange både på vandet.

Egentlig var det ikke meningen at vi skulle sejle torsdag. Men tilrigningen forløb hurtigt, og det fine sejlvejr, med ca 25 grader varme, sol og 6-8 m/s var ikke til at stå for. Så Magnus & Mads, Filip & Louise og Freja tog en tur på vandet sammen med Laust & Kristoffer fra Havnsø og følgebåden. Sejladsen skal planlægges i forhold til tidevandet, så der er vand i havnen til følgebåden. Under VM vil der være nogle ankerbøjer, hvor følgebåden kan fortøjres.
Det blev til en god time på vandet, hvor der blev sejlet lidt uden målrettet træning. Bølgerne virker lidt mere krappe end vi er vandt, der er langt mere salt i vandet og solen er kraftig.
Det virker som et rigtigt fint område at sejle i, hvor vi ligger lidt i bølgelæ af en halvø. Vandet er ca. 20 grader og det føles ikke varmt, så sejlads kommer mest til at foregå i våddragt.{jcomments on}