I weekenden 21.-23. september 2012 vil der være ekstra meget liv på Brøndby Havn, når BSS Ungdom er vært for Europajollernes Danmarksmesterskab.

 

Endnu er der ikke meget mere end datoen, der ligger fast, og de kommende måneder får vi travlt med alle forberedelserne til stævnet. I september er BSS også vært for Sailors Cup, hvor mellem 30 og 50 kølbåde mødes til en distancekapsejlads. Ved Europe DM kan vi forvente mellem 70 og 90 joller til start.

Selv om vi i BSS ikke tidligere har arrangeret junior- eller ungdomsstævner, er vi overbeviste om, at opgaven kan løftes professionelt. Vi har gode erfaringer fra lokale kapsejladser, vi har studeret stævneafviklingen i andre sejlklubber og i samarbejde med Europeclass Danmark sikrer vi, at vi er godt forberedt på opgaven.

I løbet af foråret og sommeren vil vi opbygge organisationen omkring stævnet. Vi får brug for mange frivillige hænder i de fire dage (torsdag til søndag), aktiviteterne står på. Hvis du har tiden til det, vil vi gerne opfordre dig til at tænke på, om du kan hjælpe os med de mange landaktiviteter, der er nødvendige for, at sejlerne får den bedst mulige oplevelse og nogle fantastiske minder med hjem fra BSS. Vi kommer og spørger lidt mere direkte om få måneder...

Følg med på bss.dk for mere information om Europe DM 2012.