Køge Bugt Kredsmesterskab 2016 - Resultater

Her finder du resultaterne fra Køge Bugt Kredsens junior- og ungdomsmesterskab, der blev holdt den 10. og 11. september 2015 i Vallensbæk Sejlklub.

Klik her for at se resultatlisten fra Køge Bugt Kredsmesterskab 2016.

Køge Bugt Kredsmesterskab 2017

Her finder du resultaterne fra Køge Bugt Kredsens junior- og ungdomsmesterskab den 17. september 2017 i Sejlklubben Køge Bugt, Greve Marina.

Klik her for at se resultatlisten fra Køge Bugt Kredsmesterskab 2017.

Gå til sejlsport i BSS Ungdom

I BSS Ungdom har vi aktiviteter for alle aldersgrupper fra april til september. Børn og unge fra 8 år kan gå til sejlsport i BSS Ungdom og vi træner hver onsdag kl. 18 i sæsonen. Opstartsmøde for sæsonen holdes i slutningen af marts. Hold øje med denne side og vores facebookside for mere information.

Læs mere om at gå til sejlsport

Køge Bugt Kredsmesterskab 2015 - Resultater

Her finder du resultaterne fra Køge Bugt Kredsens junior- og ungdomsmesterskab, der blev holdt den 19. og 20. september 2015 i Sejlklubben Køge Bugt.

Klik her for at se resultatlisten fra Køge Bugt Kredsmesterskab 2015.

Klik her for at se resultatlisten for Enkel Kapsejlads.

Klubmesterskab søndag den 7. september

BSS Ungdoms klubmesterskab er en hyggelig for alle sejlere, også begyndere, der aldrig før har sejlet kapsejlads. Klubmesterskabet sejles søndag den 7. september og vi mødes på havnen kl. 10.00.

Læs mere …

Årets kapsejladser 2014

Igen i år har BSS Ungdoms sejlere været aktive på kapsejladsbanerne. Her kan du se, hvilke kapsejladser vi har deltaget i, og hvordan det gik.

Læs mere …

Nye våddragter og svømmeveste til BSS Ungdom

Vi har særlig i efteråret 2013 haft svært ved at dække behovet for lån af våddragt og svømmevest til nye sejlere. Det problem er løst nu.

Læs mere …

Nyt udseende på hjemmesiden

BSS Ungdoms hjemmeside har fået en ansigtsløftning og er nu tilpasset, så den er nem at læse, uanset om man bruger pc, tablet eller mobil.

Læs mere …

Fra drenge til mænd - i kvinde-skiff

To BSS Ungdom sejlere udvalgt af Dansk Sejlunion til nyt elite projekt med 8 deltagere på landsplan. 

Læs mere …