De to BSS Ungdom-Fevaer fører Sjællandsmesterskabet efter førstedagen.

{jcomments on}BSS Ungdom deltager i Harboe Cup med to Fevaer og en Tera, der sejler på samme bane. Harboe Cup er samtidig det uofficielle Sjællandsmesterskab for Feva-klassen.

Rasmine DEN 3287 sejles af dens faste besætning Filip & Julie, mens Felicia DEN 2384 har Mathias Gajhede fra Marselisborg som rorsmand og Louise som gast. Freja deltager i sin Tera DEN 972.

Lørdagens sejladser blev sejlet i let og noget skiftende vind med op til 5 m/s, men også perioder med næsten ingen vind. Der blev gennemført 6 sejladser.

I Feva-klassen deltager 11 både. Efter dagens sejladser ligger Filip & Julie klart på førstepladsen med 1., 3., 1., 1., 1. og 2. pladser. Med en fratrækker har de 6 point.

Mathias & Louise ligger på en delt andenplads med 12 point, med placeringerne 3., 2., 2., 5., 2., og 3. plads. De ligger á point med en Feva fra Roskilde.

I Tera-klassen deltager 16 både, og det er så vidt vides klart det hidtil største Tera felt i Danmark. Freja ligger på 4. pladsen med placeringerne 3., 2., 4., 3., 4. og 3. plads, med 15 point og 1 point efter de 2 både, der deler 2. pladsen. Det er en god bekendt af BSS Ungdom, der ligger på førstepladsen i Tera-klassen, nemlig Asmus Hillebrecht fra Vallensbæk Sejlklub. På 2. pladsen ligger Christian Bramsholm fra Sejlklubben Køge Bugt.

Alle tre BSS Ungdom-både ligger tydeligt i gruppen af de hurtigste både. Det ses både på banen og på placeringen.

Du kan læse om søndagen og udfaldet af sejladserne her.